MY LOVE STORY

Kommentera
Hej fina följare! Åh alltså det är så mycket magi i luften just nu! Äntligen juletid med massa julmys, första julen med Lillan <3 Första advent idag, tända första ljuset. Och idag firar jag och P vår första bröllopsdag! Gifta ett år alltså! Guud alltså, vad tiden har gått fort! Men det har inte varit lugnt en sekund kan man säga, det här första året som gifta, det har varit fullspäckat! Vi har blivit föräldrar med allt vad det innebär och vi har planerat och haft vår bröllopsfest. Och nu står vi här, fru och man, mamma och pappa, och ska fira vår första jul som familj. Livet är verkligen fantastiskt, ett riktigt hell många gånger, ja det ska man få veta, men verkligen fantastiskt.

 

Precis avslutat en mysig advent-frukost tillsammans, P nattar lillan för sin förmiddagslur, idag ska jag smita iväg en stund och julhandla med min mamma. Vi kommer fira vår bröllopsdag ikväll efter nattning, med en barnfri kväll på Steam-hotell. 

 

Dagen till ära tänkte jag bjussa på vår love story! Hur jag och P träffades <3 

 

 

”So, let me begin by take you back 12 years ago…”

 

Jag träffade min P när jag var 19 år gammal, på en singel-fest. ”Love with first sight really exist!” Jag hade tagit studenten året innan och hade haft ett härligt år utan plugg,  bara”levt livet”. Dagarna bestod av vänner och jobb. Sommarn 2006 blev jag antagen till höstens kursstart på universitetet. Jag såg fram emot nya tider, flytta till ny stad, börja studier, lära känna nya människor, leva student livet och bara komma ut där och vara ungvuxen!

 

Ungefär 1 månad innan jag skulle flytta, gick jag och några tjej kompisar på en singel-fest. Jag hade inga planer alls på att hitta någon, jag var så fokuserad på allt det nya som väntade och trivdes bra med min situation, en singelfest verkade mest roligt för min del. ”Why not?” 

 

Jag minns verkligen alla detaljer från den kvällen, allt var så fint, roligt och speciellt. Festen hölls i en industrilokal. När vi anlände stod grillarna tända utanför, det låg hjärtan ut stött på golvet och det stod tända ljus efter väggarna. Kontrasterna var bara så magiska! Den råa industrin mot det mjuka romantiska från ljuslågorna och dekorationerna. Därinne var det uppdukat med långbord, varannan kille varannan tjej. Vi fick ta ett varsitt rosa hjärta ur skålen (blå för killarna), där stod vårt stols-nummer, vår sittplats. Jag gick in och satte mig vid min plats jag just fått, hälsade på mina bordskavaljer, det var inga jag träffat tidigare. Stämningen var super härlig, alla var så trevliga och gulliga, jag hade verkligen superkul! Det bjöds på grillbuffé och vi skålade och hade trevligt, senare under kvällen blev det också lekar och tävlingar. 

 

Medan jag satt där och skrattade fick jag plötsligt se något i periferin som jag bara inte kunde motstå titta upp mot. Det var P, gåendes mot buffé bordet. Utan att det minsta överdriva- tiden frös. Jag minns det fortfarande som i slowmotion <3 Hur han kom där och gick i kavaj och jeans. Hans vältränande kropp syndes tydligt i hans vita t-shirt. Ljusen fladdrade bakom mot den mörka betongväggen, och han var bara så snygg! ”I’m melting!!” <3

 

Jag greppa snabbt min tallrik och begav mig mot maten (jag var inte ens mer hungrig, ha ha). Jag började småplocka från buffén och närmade mig lite diskret tills jag ”råkade” ta ur samma skål som honom. Jag tittade upp och sa ”Hej, vi har inte hälsat än, Lina heter jag….” Han tog min hand och mötte min blick. ”Trevligt att träffas Lina….” And that was IT <3 I was on his hock! Ha ha <3 <3 

 

YOU HAD ME AT HELLO <3

 

  

 

Tänk att det skulle visa sig vara början på något helt fantastiskt! Att älska och bli älskad, kärleken är bara wow. Hur den förenar oss, hur den hittar oss när vi minst anar. 12 år tillsammans. Vi har haft våra duster, oh ja, men vilka förhållanden har inte det? Livet ÄR en dans på rosor - man måste trampa på både blommor, blad och några törnar.