SÖNDAGSBRUNCH OCH NMFTG

Kommentera
(null)

(null)

Ni vet redan att jag älskar söndagsbrunch! Hihi <3
Har äntligen fått till det och träffat mina två bästaste vänner och det känns såå bra! Hade seriöst inte träffat nån av dom sedan bröllopsfesten i början av augusti! (Say what!?!) Jo det är sant! Vardagen springer alldeles för fort fram. Men för ett par helger sen träffades jag och min fina Norrköpingsbo i Stockholm för en liten mini-weekend, började såklart med en brunch:) Vi hade bokat bord på Strandvägen som är ett av mina favoritställen. Bellini, ägg med tryffel, kaffe och amerikanska pannkakor (dööör) Massa skratt och shopping på det innan vi checka in på hotellet. På kvällen var vi på Mia Skärringes avslutningsshow av turnén No more fucks to give (nmftg). Alltså såå bra! Rekommenderar den verkligen! Alla borde se den! Om du missade showen går den igen i vår! Köp!

Och i söndags hade jag och min andra fina tjej en mysig och julig dag tillsammans när vi bruncha på Karlaplan och sen promenerade stan och bla kollade NKs julskyltning. Så mysigt i gamla stan och på Kungsträdgården med. 

SÅ GLAD OCH TACKSAM 
som har er fina i mitt liv! 

(null)

(null)

Har en nyhet också som jag kommer droppa den här veckan! Jag är såå exalterad över det här! Har för ett tag sen signat ett nytt samarbete med ett stort företag, ett av mina absoluta favoriter! Och nu kan jag snart äntligen dela ett super erbjudande med er! Gah! Håll koll på min insta! ;)