VAD HÄNDE SEN?

Kommentera
Några av er undrade vad som hände efter att "you had me at hello" (i förra inlägget om hur jag och P träffades) Lämnade vi festen tillsammans!?! 

Behöver jag säga att jag och P tagit det slow när det tog 11 år innan vi gifte oss? (Ha ha) Så neej, vi gick inte hem med varandra efter singelfesten. Det tog faktiskt nån månad innan vi hade vår första dejt, vi hade lite sms- kontakt efter festen. Jag flytta till annan stad och började studera på universitetet som planerat. P flyttade efter efter 1 1/2 år av dejtande och ett distansförhållande <3 

(null)

I söndags firade vi alltså vår första bröllopsdag. Vi käkade en fantastiskt middag på Steam hotell, en barnfri kväll bara vi och champagne i glaset. Vi valde Steam just den här gången för att det är så nära, staycasion passade bra när vi har lillan. Men vi pratade mycket under kvällen om hur vi vill fira kommande bröllopsdagar. Vi har en tanke att kanske alltid boka det hotell rum vi bodde i på bröllopsnatten. Men vi får se hur det blir, sova borts kanske blir först när lillan är större:) 

Just nu i skrivande stund sitter jag på sjukhuset, lillan och P sover. Har varit här sen i förmiddags. Kanske skriver om det i nästa inlägg. Jobbigt men alla mår bra iaf.