FRU-HIPPAN!

Kommentera
Jag blev bortrövad i helgen! Mina girls överaska mig med en fru-hippa! Så jäkla roligt! Hade verkligen inte en susning innan! Clara skulle komma och hälsa på och fortsätta bröllopsplanering, P stack iväg och träna på morgon men istället sprang han ner och släppte in tjejerna som storma in med tutor och konfetti! (och en jädra massa champagne lådor, ha ha ha!!) Alltså gud så roligt! och såå överraskad jag blev! 
 
Och vilken helg! Har haft den bästa fru-hippan jag kunnat önska mig! Så lycklig som har så fina vänner som dessutom känner mig så bra! Allt var verkligen perfekt! Champgane-bruch, båt, bubbelpool med vip-rum, middag och hotell. Önskar jag kunde dela alla detaljer med er, men "what happens på fru-hippan, stays på fru-hippan" ha ha ha ;) så det är allt ni får! Bjuder på lite blider iaf!
 
Puss på er!
 
 
"The bride to be! Eller snarare den nyblivna frugan! i hippans tema Glitter och Glamour! Wiho!"
 
 
"The girls! Vi började med balkonghäng, lite instruktioner, gamla minnen och några surprises;) Fancy pancy coming up!.... <3"
 
 
"Pack-listan!! ;) Jag fick packlista och order om ombyte medan brudarna plocka fram brunchen. Mer champage!.."
 
"Friends!! <3 Time for a little boat trip....Nere i hamnen väntade båten med lek, kapanéer och (gissa vad...) champage! "
 
 
"Skååål! Incheckning på vip-rummet, bad, bubblor och ännu mera bubblor! Här blev det mera lek och dags att bjuda på sig själv, WHO are you!? Smasch-and-grab eller sex-utomhus, det är frågan?
...ha ha"
 
 
"Just how happy I was! ...och vi tar en flaska till ;) "
 
 
"Allstå gud vad jag har skrattat! Bara sååå mycket kärlek den här helgen!! I LOVE ya all !!!"
 
 
Tack mina fina vänner som firade mig <3