MY WEEKEND

Kommentera

 

SOMMARNATT

 

"Ljusa sommarnätter"

 

I helgen var vi hemma i Dalarna och träffa vänner och familj. Älskar landsbyggden, det är så vackert, lugnt och skönt, speciellt dala-landskapet, kommer alltid vara dalkulla <3. Vi letar sommarstuga i trakten, skulle vara så skönt att ha ett eget litet place att åka till där barnen kan leka sen och ha nära till familjen. 

 

Vi har grillat, solat, myst ute på verandan och Lillan och jag badade i plaskpoolen (ha ha) <3 

 

På lördagskvällen var jag och P bortbjudna på fest så mormor fick vara barnvakt. Lillan har världens bästa familj omkring sig och jag litar 100% på dom, men det är ändå lite jobbigt att ”lämna” bort henne, det känns så fel på nått sätt i mitt mamma hjärta <3 Citerar min P som sa ”det känns nästan som att man skulle vara otrogen”. Ja, nästan, det är nån form av dåligt samvete iaf. Känner ni också så?? Hon är 5 månader nu och det här var andra gången vi var borta båda två samtidigt från henne. (Första gången var för några veckor sen när vi hade avstämningsmöte med vår wedding-planner.) 

 

"Helgens outfit"
 
"Kirstie byxa från Bikbok
 
Top från NA-KD Hannalisous"
 

 Men det var jätte trevligt att komma iväg på fest med vänner. Sommarnätter <3 Kan man göra annat än att älska svenska sommarnätter!? Ljumma kvällsbrisen och den vackra skära natthimlen… doften av dagg och sommarblom…. Krypa in i en varm famn <3 Känns fortfarande så nytt och speciellt att gå runt och presentera sig som P’s fru <3. Fru Österman! <3 <3  (6 månader som gifta!! Längtar så galet mycket till vår bröllopsfest nu! <3) Vissa dagar blir jag bara så full med kärlek och tacksamhet för allt jag har att det nästan gör ont i mig. Livrädd att den här sagan ska ta slut.

 

Men det är nuet vi lever i, och den här lyckan är här och den är äkta <3 Vi kan minnas gårdagen och vi kan drömma om imorgon, men idag är idag, och just idag är lycka och kärlek, ljus om sommarnatten, det är där jag är, just idag.