Min blogg

Kommentera
 
Jag fick en ny dator i push-gift och bestämde mig för att starta en blogg!
 
Hej på er! och Välkomna till min blogg! Här kan ni läsa mina tankar om livet, kärleken och framförallt om mammalivet där jag befinner mig just nu!
 
Lite kort om mig, 31 år, lever tillsammans med mannen (som här kommer kallas P) och katten Evita (kallas oftast bara Vita), har ett stundande bröllop i augusti som det planeras för fullt inför, och blev mamma till en liten dotter i januari i år.
 
(Historik och ett inlägg om mig kommer senare)
 
Jag kommer variera inläggen här på bloggen, det kommer vara updates om läget just nu blandat med tillbakablickar om min graviditet och första tiden som mamma. Min lilla tjej är 4 månader nu (shit vad tiden har gått fort!).
 
Jag har alltid tyckt om att skriva och läsa, skriver fortfarande dagbok nästan varje dag för att rensa mina tankar och funderingar. Jag tycker om att följa bloggar och debatter. När jag blev mamma upptäckte jag hur mycket åsikter det finns om just mamma-livet; hur man ska känna, hur man ska vara, vad man ska göra etc etc. Ibland känns det super peppande och ibland känns det bara fyllt med ånger och panik. Jag har själv super mycket tankar och känslor kring att ha blivit mamma och kände bara att det finns hur mycket som helst att skriva om! Det finns så många fina flöden där ute och jag blir så varm i hela kroppen av alla babyvalkar, babymys, babyfötter, babyskratt, you name it! Men ärligt talat, det är fasiken inte bara babylycka att ha blivit mamma, det är svårt att vara mamma! Och inte blir det lättare med alla dessa olika åsikter om vad som är rätt och vad som är fel. 
 
Jag följer själv mamma- bloggar och blir dagligen inspirerad på olika sätt av andra mammors tankar och stöttande kommentarer om hur det är att vara mamma. Min tanke med bloggen är väl först och främst att ha ett eget forum där jag kan ventilera mina tankar om både bra och mindre bra stunder i livet. Därefter är det såklart bonus om mina ord kan vara till tröst eller inspiration för nån annan, och om så bara för en enda människa därute, så har bloggen gjort nytta. Men jag hoppas såklart att vi ska vara flera som kan stötta och inspirera varandra, om glädje och sorg, om livet! <3
 
Om livet, kärleken och att vara mamma <3 Hope you'll enjoy!
 
(För alla blivande mammor! och alla andra också såklart -förlossningsberättelse, BB-väskan, vad tycker jag om push-gift, med mera, kommer snart! Håll utkik!)