MY FIRST MOTHER'S DAY

Kommentera
 
 
 
Min första Morsdag idag! Men vilken känsla, bara så magiskt!  Att få vara mamma är verkligen något helt fantastiskt och jag hade inte riktigt fattat vidden av det innan jag blev mamma själv, faktiskt. Innan jag blev mamma, och hörde hur andra blivande mammor fick kommentarer som t.ex. "Det är nu livet börjar" stod jag där och tänkte tyst för mig själv "Jag tycker jag har det bra nu" (ha ha). 
 
Min första morsdag spenderades med familjen <3 Sovmorgon följt av frukost på sängen, lillan kom med blommor, ballong och ett kuvert med en liten present i <3 En valfri spa-behandling som tack för all sömnlöshet och allt bärande <3 (tack pappa P, <3 )
 
 
 
 
Att få vara mamma till den här fantastiska lilla tjejen, som mer och mer blir en egen unik liten person, är det finaste som hänt mig! Jag är så evigt tacksam för det <3  "Can´t wait to get to know her!" Det fanns en tid då jag varit så ledsen och rädd över att kanske inte få bli mamma. Jag visste inte ens hur mycket jag ville bli mamma förrän den dagen då dom sa att jag kanske inte skulle kunna bli mamma. (mer om vår historik i ett senare inlägg)
 
Men nu vet jag! Jag vet att jag kan bli mamma <3 Jag vet vad alla pratade om när dom sa att det är nu livet börjar <3 Och NU vet jag hur mycket det också kräver av att vara en mamma! Alla mammor är så awesome! Jag är ännu mer tacksam för min egen mamma nu när jag förstår vilket jobb hon gjort för mig under alla dessa år. Att vara mamma är fyllt med såå mycket lycka och glädje, men fasiken, att vara mamma är också sömnlösa nätter, oro, att alltid sätta nån annan före sig själv, frustration, att alltid finnas där "no matter what", osäkerhet, att alltid ta ansvar, förtvivlan, att alltid göra sitt bästa, känslan av att inte räcka till, att vara till tröst och att vara ett beskydd, många tårar, att alltid orka fast orken är slut, att tackla skrik och gnäll, att alltid alltid älska ovillkorligt <3
 
Jag ser så fram emot att bara få vara din mamma! <3 (även om jag blir livrädd ibland över allt jag kan "misslyckas" med!) Jag vill så mycket för dig! Jag ska göra allt jag kan för att du ska få en bra uppfostran, en stadig grund att stå på, en trygghet att alltid komma tillbaka till, självkänsla och den hjälp du behöver för att uppnå alla dina drömmar!
 
Alltid din mamma <3
 
(och TACK mamma<3)