MY WEEKEND

Kommentera
 
BLACK AND WHITE
 
 
"My weekend summary in a pic" 
 
I helgen var mamman ute på vift! Haft en toppen helg med mina girls! Bara bubbel, brud och bröllopsplanering! Men det var första gången jag sov borta från min lilla skrutt! Det var så mycket ångest innan jag väl kom iväg! Usch! P fick ta henne och gå iväg så jag kunde komma ut genom ytterdörren, annars hade jag blivit kvar hemma! (ha ha) Tänk att man kan bli så fäst vid ett annat litet liv, hur jobbiga dagar vi än kan ha haft, så fort hon inte är med mig känner jag mig inte hel <3. Men det gick bra! Det var jobbigt i början, speciellt när jag hörde nån annan bebis, då kom det en liten tår ändå, men det gick lättare och lättare under dagen, sen hade vi reunion på söndan, gos-kalas! Min gos-korv <3 

 

"Mosebacke Etablissement" 
 
Men nu, "me and my girls"! Vi möttes upp vid södra teatern för att börja helgen med en bubbel-brunch. Älskar att dom har så mycket vegetariskt! 

 

Sen begav vi oss till Hornsgatan. Jag hade en tidsbokning på Brud&fest kl 13! Japp! Brudklänning! Hittade inte ”the one” men nu vet jag mer om vad jag inte vill ha och har fått lite mer koll på val av tyg, form, stil osv. Keep looking ;) Tänk, snart, "walking down the alley, you in black me in white..."

 

"Feeling like a princess" 
 
Det var ju bara så fantastiskt väder också! Blev ett par glas bubbel på Rival innan vi begav oss till tåget. Jag följde med min vän till Norrköping för en girls-night-out! 

 

"Leka och posa lite"
 
Det här med outfit, omg, det var inte igår jag stod och provade party-outfit! Det fick ta sin tid om man säger så (ha ha) så skönt att ha bästa back-upen vid min sida <3 Noterade att det senaste outfit bilden jag tog var för 5 månader sen! (och det var en preggo-bild)
 
 
"Paus i klädprovningen" 
 
Det blir verkligen inte så ofta nu förtiden, men älskar forfarande sånna här kvällar! Tjejsnack, lite goda fördrinkar (oftast bubbel, hihi), prova kläder, rota igenom varandras garderober och göra sig i ordning tillsammans. Bara skratta och fuldansa framför spegeln! (ha ha)
 
När vi kände oss klara med outfits och bubbel slöt vi upp med de andra brudarna nere på stan, utekväll på Trädgårn' <3