MIN HELG v 45

En kommentar

(null)

Godkväll på er! Vilken mysig helg det varit! Första farsdag <3 Och vi har börjar köpa julklappar, längtar så galet mycket till jul nu så det bara pirrar i magen. Ska ju bli så mysigt och spännande att fira vår första jul tillsammans, en liten familj, Alvas första <3 Det känns verkligen bara så magiskt!

Fredag! P ville ha svamp-toast i fredags så blev en myskväll efter att Alva somnat med mat framför TVn , film och ett glas vin. Det här var en sån där mysig höst kväll när det smakade riktigt bra med ett glas rött, och toast :) Dricker faktiskt  väldigt sällan sen vi fick Alva. Man har inte alls det suget längre som tidigare, känner inte jag iaf. Dom gånger jag dricker nu blir typ när jag åker iväg till nån av mina vänner eller på middag / tillställning. Men  ibland händer det även att jag kan  "unna" mig ett halvt (max ett) glas nån fre el lör kväll.  Saknar verkligen inte alkoholen men jag tycker om vin och blir sugen på ett gott vin ibland, för smakens skull. Sist jag drack vin var dock på min födelsedagsmiddag i september  och före det var det på mitt bröllop. 

(null)

I lördags hade vi vänner över på fika och baby lek:) Alvas kompis, med föräldrar såklart. Alltså så himla gulligt med bebis-kompisar <3 Och dom här två kommer så bra överens redan, dom leker så bra tillsammans och är intresserade av varandra. Man ser verkligen att dom känner igen varann när vi ses och dom är så söta när dom tittar så på varann och ler, härmar varandra eller sitter och leker med samma leksak. Det är så gulligt! Ibland när jag ser dom tillsammans ser jag mig dom framför mig om flera år, fortfarande tillsammans, dom skulle verkligen kunna vara bästaste vänner. 

(null)

I söndags firade vi såklart P’s första farsdag, så himla mysigt! Jag rullade in Alva i hennes gåvagn med present och frukost till P <3 Såg så himla lycklig och busig ut när hon satt där i (fast hon är så liten). Vi var bara hemma och myste hela dagen.

Hoppas ni också haft en fin helg och mysig farsdag! 


(Just nu är jag i valet och kvalet om jag ska fortsätta göra helg-inläggen el inte. Är det trist eller vill ni fortsätta läsa dom?)
 
1 Angelica Wåhlin:

skriven

Låter som en fantastisk helg! :)