3 DAGARS RETREAT

Kommentera

 

 

Hej fina! jag har haft 3 dagars återhämtning ons-fre, jag behövde det verkligen. Ni har ju sett att jag inte mått så bra på sistone. Så jag ”låna” mamma och pappas hus i Dalarna på landet. Jag behövde komma bort och få lite ordentlig återhämtning, verkligen vara helt off från allt. Mamma och pappa har jobbat så jag har haft huset för mig själv om dagarna och bara massa med egentid. Gått i skogen, suttit och rensat mina tankar i tystnad, ätit näringsrik nyttig vego mat, sovit (massor) och bara tagit det lugnt och relaxat. 

 

Skrivit, massor. Bloggen är absolut ingen belastning för mig, inget ytterligare måste, snarare tvärtom. Jag skriver alltid massor, att skriva har alltid varit min sorts terapi, oavsett om jag är lycklig, ledsen, arg, stressad el whatever. Det är alltid i ord som jag måste få ut mina känslor och tankar. Skillnaden nu med bloggen är bara att några av alla dessa papper går ut offentligt för att delas med andra. 
 

Dock face-time'at med mina älsklingar där hemma varje dag (inte kunnat hålla mig), saknar dom sjukt mycket, haft svårt att hålla tårarna borta när jag sett min lilla bebis <3 Så sjukt jobbigt att vara ifrån henne även fast jag vet att jag verkligen behövde det här, speciellt för att orka vara en bra mamma. Känns som att jag övergett henne. Åh, fy nu blir jag så sentimental igen! Shit!.... Idag kommer dom iaf <3 Längtar!! <3 P och Lillan kommer hit och joinar oss i huset, vi blir kvar hos min familj över helgen<3