MIN HELG V.41

Kommentera
 
Tjoho! Det har varit några tråkiga inlägg här på bloggen men här kommer nu lite ny positiv anda igen! Statusen just nu är bara bra! Och sen vädret! Hur kan man inte bli glad av dom här senaste dagarna!? Alltså vilka höstdagar vi haft! Heelt underbart! 
 
Jag mår mycket bättre igen efter att ha fått vila lite extra och såklart efter min 3 dagars retreat. Lillan har äntligen kommit ur fas 6 och har varit på så bra humör de senaste dagarna, så underbart! Alltså hon är bara så himla fantastisk! När hon har dom här glada perioderna mellan faserna är hon bara sån underbar, glad och busig bebis, det är bara såå mysigt att umgås med henne. Hon får mig att skratta så mycket varje dag <3 Det är så mysigt nu när hon börjar förstå mer och mer, man kan busa med henne och hon förstår att det är lek och busar tillbaka, hon har så mycket nya miner, nya ord och upptäcker nya saker varje dag. 
 
I fredags var jag och Alva på mamma-bebis-date. Träffade två av mammorna från vår föräldragrupp genom bvc, det skiljer bara nån vecka mellan våra så det är jättekul att se och följa deras utveckling.
 
 
 
Gick hemåt vid 12-tiden nån gång, laga lunch åt mig och Alva. (Alva roade sig med att försöka rycka loss mammas tår under tiden, ha ha. Hm, inte målat tårna sen bröllopet btw, kanske dags nu...ha ha) Fortsatte pyssla i Alvas rum tills P kom hem, hon älskar att leka på sitt rum nu <3 Ska visa er när uppdateringen är klar sen!
 
I lördags kom Alvas farmor och farbror m tjej och hälsa på. Jag hade faktiskt hembakat att bjuda på för en gångs skull! ha ha (annars brukar man få ta med sitt eget fika till det här hemmet för här äter vi inte fika och mamman tycker inte om att baka). På söndan tog vi långpromenad i det fina vädret, handlade och sen lagade vi mat för veckan som vi brukar på söndagar. 
 
Alva sitter i vagnen igen!! Alltså hur lycklig är inte jag! Ha ha:) Alltså det underlättar faktiskt väldigt mycket att kunna ha henne i vagnen än i famnen, allt från att gå och handla, ta en fika, a ni fattar. Framförallt är det så skönt att kunna ta promenader igen! Jag kan ta kortare promenader med henne i bärsele men hon väger ändå runt 9kg (som man bär på magen) och min rygg är för klen för det.
 
Igår hade vi Alvas mormor här. Blev en sväng ut till Björnön för att fota lite fina höstbilder och luncha på Björnögården. Mormor hade med sig en liten lära-sig-gå-vagn som vi har kört med idag,  Alva älskar den, trodde dock inte att hon skulle vara så duktig! Hon går helt själv med den! (sluta bli så stor unge!!) 
 
<3