MIN HELG v.43

Kommentera
 
Goodiebag! I love goodiebags, hi hi ;) Jag och Frida var på Babyproffsens babydag i fredags. Kom hem med den här goodiebagen. Alva var minst lika nyfiken som jag på innehållet! (Ha ha) Fick massa bra produkter! Här har ni innehållet:
 
 
En del saker är inte längre aktuellt för oss, men kommer bli perfekt tills nästa bebis kommer. Tack Babyproffsen <3 alltid lika trevligt att titta förbi hos er <3
 
Annars har det varit ännu en helg med en del inställda planer pågrund av våra förkylningar. Supertråkigt men så kan det va <3 Skulle ha varit på lunch-häng i Stockholm med min vän Stina i lördags, hade verkligen sett fram emot det men jag kände mig tyvärr inte kry så fick lov att avboka det. Eftersom Lillan fortfarande är förkyld (och jag inte heller känt mig pigg) så avboka vi även besöket till Alvas farmor idag. Tog en snabb vända till en konkursutförsäljning igår, lördag, för att fynda lite kläder till Alva, men det var allt jag orka sen var jag helt slut den dagen. 
 
Testade dom här ”nya” (inte så supernya längre kanske, men jag har inte hunnit prova än iaf, ha ha) juicy burgers i helgen. Älskling röstade för en hamburgekväll så vi gjorde i ordning burgare hemma. Sorry Garant, men inte min grej! Dom smakar iaf precis som utlovat, som blodiga kött hamburgare! Så skulle rekommendera dom som bra vego alternativ till alla köttälskare där ute! Meen, jag har ju aldrig varit nå kött-fan så det typ växte lite i munnen på mig, ha ha. Så nej, jag håller mig även fortsättningsvis till en hederlig sojaburgare, det gillar jag :) 
 
Sitter just nu nermyst i soffan med te, precis badat och nattat Lillan. Asså det här med att ställa om klockan till vintertid.... har aldrig tyckt att det varit en bra idé men nu när jag har en liten, alltså på riktigt? Vilken jumbo idiot har kommit den jumbo idiotiska idén?!?.... Shit.... Lillan är som en förinställd klocka på halv 6, då har vi precis lyckats ändra hennes rutin och vant oss att slippa gå upp halv 5 om mornarna....och vad händer nu? Vi är tillbaka på halv 5!  Åå! Suck.... Så vi ska väl försöka skjuta på hennes sovtid, igen, tar det sakta lite varje dag.
 
Nu ska vi titta på "Så mycket bättre" avsnitten, har missat båda. Älskar det programet, gör ni också det? Tycker det är supermysigt och älskar musiken när gammalt blir nytt <3