MIN FÖDELSEDAGSHELG

En kommentar
 
 
Hej på er, hoppas ni haft en fin helg! I fredags fyllde jag år! Hihi! (Man blir aldrig för gammal för att älska födelsedag) Det roliga är att jag måste kolla en gång extra på siffran på födelsedagskortet, jag har liksom ingen koll längre på hur mycket jag fyller, jag tror att jag fortfarande är 30, ha ha ha! Och det har igenting med ålders-noja att göra, är jag den enda som liksom "fastnar" på vissa siffror!?? Som 23, jag trodde jag var 23 tills jag blev 26 sen var jag 26 tills jag var 30 (ha ha). Vissa årtal känns tydligen bättre än andra helt enkelt, så måste det vara;)
 
 
 
 
P bjöd ut mig på födelsedagsdate <3 Så mysigt <3 Fått så fina födelsedagspresenter också men dom får ni kanske se vid annat tillfälle. Vi hade bodsreservation på Hattfabriken här i stan. Åh, jag älskar det stället och nu var det länge sedan sist! Det är litet, genuint och så har dom fantasiskt god mat. "Hatten" kör typ retromat i modern tappning, oftast bara så superläckert! Jag passar gärnapå att äta vegetariskt (istället för fisk) när jag är ute, älskar att få ny inspiration. Just på "Hatten" tar jag (nästan) alltid vegetariskt för där blir jag aldrig besviken! Den här gången blev det svartkål med potatis, bakat ägg och friterad ostronskivling, alltså ni hör ju! 
 
 
 
 
Helgen för övrigt - hade lite födelsedagsbrunch igår, lördag. Tagit reda på härliga höstfrukter från landet, gjort både äppelmos och päronpuré till oss och Lillan, passade även på att baka lite, blev två stycken päronkakor att frysa ner.
 
Nu blire söndags-pizza och val-vaka....
 
1 Angelica Wåhlin:

skriven

Men åh, stort grattis!

Svar: Tack <3
Lina Österman