SEPTEMBER

Kommentera
 
Hösten är nog min absoluta favorit årstid, och efter den här långa fina sommarn var hösten mer än välkommen. Jag gillar lugent som kommer med hösten. Av höstmånaderna gillar jag september allra mest. Född i september så känns naturligt att det är "min" månad. Men framförallt så mår jag oftast som bäst i september, det är fortfarande lagom varmt, naruren är så otroligt vacker såhär på sensommaren / början av hösten, man får komma tillbaka till sina rutiner efter sommaren och jag är rutinmänniska som mår bra av det. Det är så lugnt och skönt att komma till ro och kunna varva ner på kvällen till det naturliga kvällsmörkret, dricka en varm kopp te och tända lite ljus. På hösten sätter jag mig alltid och reflekterar över året som varit hittills och sätter mål och planer för resten av året, hösten är som en nystart. Det sitter säkert kvar sen skoltiden då varje skolår startar på hösten.
 
 
 
Mysiga promenader och fikastunder, sitter fortfarande på uteserveringen. Tänker göra det in i det sista! Såå skönt att sitta ute, allt smakar bättre ute eller hur!? ha ha:) 
 
Lillan gillar fortfarande inte att ligga i vagnen, vi provade byta till sittdelen men den gick inte hem den heller. Hon ska helst vara i famnen. Tror hon är inne i en fas igen, hon är så otroligt närhetstörstig och man får inte försvinna ur hennes blick då blir hon jätte ledsen, hon måste se en hela tiden <3 Mitt lilla skrutt <3 Och finaste maken <3