MIDSOMMAR

Kommentera
(null)

Lilla midsommar familjen!

Vilken härlig midsommar helg det har varit! Hoppas ni också har haft en riktigt fin och mysig midsommar!

Vi firade (som vi brukar) på landet hemma i Dalarna med familj och släkt. Jag hade en vit spetsklänning och vit blomkrans, klänningen är en oldie från hm 2017. Det var nått jag egentligen bara rotade fram i garderoben när jag insåg att jag inte skulle hinna införskaffa det jag egentligen var ute efter. Men det slog mig sen att den vart helt perfekt! För den här klänningen är extra speciell!! Har bara burit den en gång tidigare, och det här är nämligen första bump-dressen! Jag köpte den till P’s födelsedag sommaren 17 då min gravidmage precis började synas och det var på den tillställningen som vi berättade för våra käraste att vi var med bebis!! Nu står vi här i matchande spets jag och min fina lilla dotter! Hur magiskt!?!?
 
(null)

(null)

Midsommar brukar alltid vara fest för mig. Har alltid firat här på landet med släkt och familj på dan med midsommarbord och krans precis som det ska va, femkamp och festande med vänner på kvällen. På midsommardagen sen brukar jag ha mina vänner på fest hos oss i päronens hus för att sen sluta upp på nått stort midsommar galej. Midsommar ser lite annorlunda ut nu med familj;) Men midsommar är  fortfarande en av mina absoluta favorit högtider!! Vi har firat som vi brukar dagtid, men så mysigt nu när man kommer till alla tillställningar och speciella tillfällen som en egen liten familj! 

Midsommarnatten är dock lite lugnare nu dom senaste två åren:) Mamma och pappa såg efter lillan efter nattning så jag och P  kunde gå iväg ensamma. Vi spenderade kvällen nere på bryggan, bara han och jag. Alltså egentid för varandra är  sån lyx nu när man är småbarnsförälder!! Det här var verkligen bästa midsommarkvälls-myset!!
Romance...

(null)