GRAVID VECKA 13

Kommentera
(null)


Vecka 13
Vikt: +4kg


Är det en eller två!? Ja det blir spännande att se på ultraljudet om några veckor, ha ha, för visst är magen stor! (börjar fundera om vi är felberäknade till och med...) Det visar sig! Men den här veckan är det inte bara en bebis där inne, det är en hel del munkar och burgare faktiskt också....så kanske inte bara växande gravidmage denna vecka...(opps)

 Jag har varit såå hungrig nu! Vaknar 03.30 av hunger, äter en banan, 06.00 - frukost!! Chokladbit/munk vid 8, en smörgås vid 10, BIG lunch vid 11-12, några mandariner vid 14, inte helt omöjligt att en till munk slank ner vid 15-tiden, middag 16.30, middag nr 2 -19.00 och en kvällsmacka el ägg innan läggdags....

+4kg redan. Hade slutvikt +10kg när jag vägde in mig på förlossningen med Alva. Känns som att det är ganska troligt att jag kommer gå upp betydligt mer denna gång. Helt ärligt känns det lite jobbigt faktiskt. Förra gången var jag helt ointresserad av vikten, det gjorde mig ingenting att gå upp i vikt, det kändes bara naturligt och att det hörde till. Den här gången känns tanken på +kilon mycket jobbigare av nån anledning. 

Yrseln börjar minska. Fortfarande illamående men hanterbart.