GRAVID VECKA 30-31

Kommentera
(null)

(null)

Gravid vecka 30-31

Vikt: +9kg


Har unnat mig lite skön treat som fotvård och dagspa, så skönt, den här trötta mamman har verkligen behövt det. Känns att kroppen börjar bli tung nu. Även om jag inte gått upp så mycket i vikt så känner jag ändå påfrestningen på höfter, knän, fötter etc. Börjar få den här vaggande gravid gången nu, ha ha. 

Mår fortfarande illa och sover jätte dåligt om nätterna. Halsbrännan är vidrig. Är så trött på alla dessa gravid åkommor nu! Vissa dagar vill jag inget annat än att graviditeten ska vara över. Samtidigt vill jag bara njuta av den så länge den varar, det är ju (troligtvis) min sista. Vi har ju sagt att vi bara ska ha två barn. Oh, det blir så intensiva känslor när man både vill att det ska vara över och aldrig ta slut på samma gång, och så alla hormoner och allt annat på det, känner mig så gravid, hormon-monster! 

(null)

Från när jag och bestie checka in på Steam’s dagspa för lite vardagstreat. Asså såå skönt, varm pool gjorde susen för kroppen! Fräsch vietnamesisk lunch och alkoholfri-prosecco, Mmm!